AVG

AVG My Dancestudio

Gegevens inschrijfformulier:

Geboortedatum: zo kan ik zien in welke dansgroep ze thuishoren qua leeftijd.

Adres: Moet ik weten om een juiste factuur te kunnen sturen.

Naam ouders: Om ze juist aan te kunnen spreken in brieven en ook face-to-face

Telefoonnummer: Zodat ik kan bellen als er tijdens de les iets gebeurt en om ze te kunnen bereiken voor informatie, etc.

Emailadres: Zodat ik de facturen kan mailen. Ik heb geen nieuwsbrief, maar kan soms wel lesinformatie mailen, of andere informatie, over voorstellingen, kaartverkoop, etc.

Maillijst:

Heb ik niet, ik stuur geen nieuwsbrieven.

Privacy

Ik bewaar de inschrijfformulieren hard-copy in een multomap op mijn kantoor waar alleen ik toegang toe heb. Mijn man kan er ook komen, maar zal nooit in mijn administratie kijken. Ik heb dit goed met hem besproken.

Verder gebruik ik Moneybird voor mijn facturen, daar heb ik de AVG privacy verklaring van gelezen en heb deze getekend. Ze gaan discreet om met alle gegevens en gebruiken de gegevens alleen zodanig dat zij een juiste boekhouding voor mij als bedrijf kunnen doen.

Bewaren persoonsgegevens.

Zolang de mensen klant zijn bewaar ik bovengenoemde gegevens. Vanaf opzegging van het lidmaatschap bewaar ik de gegevens nog 5 jaar.