All posts by soazic

Nieuwe docent zang!

Per augustus 2019 heeft My Dancestudio een nieuwe aanwinst: Emma van der Hoek. Ze heeft haar opleiding aan de Nederlandse Musical Academie in Arnhem incl. opleiding Onderwijsassistent afgerond en heeft veel ervaring in het onderwijs en met zangles geven. Ik zie er erg naar uit met deze lieve en getalenteerde vrouw samen te gaan werken. Om de week komt zij alle musical groepen zangles geven en wie weet gaat ze ons ook nog helpen regisseren. We gaan zien hoe precies onze samenwerking gaat lopen komend seizoen 🙂 Welkom Emma!

AVG

AVG My Dancestudio

Gegevens inschrijfformulier:

Geboortedatum: zo kan ik zien in welke dansgroep ze thuishoren qua leeftijd.

Adres: Moet ik weten om een juiste factuur te kunnen sturen.

Naam ouders: Om ze juist aan te kunnen spreken in brieven en ook face-to-face

Telefoonnummer: Zodat ik kan bellen als er tijdens de les iets gebeurt en om ze te kunnen bereiken voor informatie, etc.

Emailadres: Zodat ik de facturen kan mailen. Ik heb geen nieuwsbrief, maar kan soms wel lesinformatie mailen, of andere informatie, over voorstellingen, kaartverkoop, etc.

Maillijst:

Heb ik niet, ik stuur geen nieuwsbrieven.

Privacy

Ik bewaar de inschrijfformulieren hard-copy in een multomap op mijn kantoor waar alleen ik toegang toe heb. Mijn man kan er ook komen, maar zal nooit in mijn administratie kijken. Ik heb dit goed met hem besproken.

Verder gebruik ik Moneybird voor mijn facturen, daar heb ik de AVG privacy verklaring van gelezen en heb deze getekend. Ze gaan discreet om met alle gegevens en gebruiken de gegevens alleen zodanig dat zij een juiste boekhouding voor mij als bedrijf kunnen doen.

Bewaren persoonsgegevens.

Zolang de mensen klant zijn bewaar ik bovengenoemde gegevens. Vanaf opzegging van het lidmaatschap bewaar ik de gegevens nog 5 jaar.

Open dag

 

Dinsdag 16 december was onze open dag. Het was gezellig en we kunnen in januari lekker starten met een aantal enthousiaste leerlingen. Ook vanaf januari kun je nog bij ons beginnen, dus komt vooral een gratis proefles doen!

my dancestudio Uden open dag

Nieuw adres!

MY Dancestudio heeft een nieuwe locatie gevonden om de lessen te laten plaatsvinden. Midden in het centrum, boven de bibliotheek in het gebouw van MIK. Ik ben er heel blij mee! De zaal is mooi en groot, er ligt een perfecte dansvloer in, er zijn balletbarres, gordijnen voor de spiegels, 2 fijne kleedkamers, kortom; alles wat je als danser kunt wensen. En als je als ouder je kind komt brengen, kun je even lekker het centrum in, of je boeken ruilen bij de bibliotheek. Ideaal 🙂 Komen jullie ook in januari onze nieuwe zaal bewonderen?